###SITEMAP###
###PRINT###
Flash was not detected

Live musik

Jeg har nøje udvalgt en række lokale musikere og bands, som har kvaliteten og den festlige stemning til at være en del af MusikMix. Lige præcis denne sammensætning af musikere og bands gør os i stand til at skabe den perfekte underholdning til netop din type fest.

Her på siden har jeg samlet et stort udvalg af de forskellige musikere og bands, så du har mulighed for at høre nogle smagsprøver. Det har vi gjort, så du ikke blot skal tage mine ord for gode varer, men selv kan skabe dig et overblik.

Kategorier:

- Dinner

- Reception

- Festmusik

- Temamusik

- DJ

 

Jeg er selvfølgelig godt klar over, at musikken er en utrolig vigtig del af festen. Derfor skaber vi gerne den direkte kontakt til musikeren/bandet, du kunne være interesseret i, hvis du har behov for at vide mere. De kan ofte levere nogle flere smagsprøver eller give et helt nuanceret billede af, hvad de spiller.

Du er også mere end velkommen til at kontakte mig og bruge mig som mellemmand mellem dig og bandet. På den måde skal du ikke stå for kontakten mellem flere forskellige personer for at få styr på festmusikken – kun mig, inden andre.