###SITEMAP###
###PRINT###
Flash was not detected

JUKEBOKSE

Da der skulle vælges jukebokse, der var gode nok til at kalde sig MUSIKMIX´ JUKEBOKSE, var der kun ét åbenlyst valg: Sound Leisure. Et engelsk familiedrevet firma, der stadigvæk laver alt på fabrikken i England, som de altid har gjort det.

Deres speciale har i mange år været at lave jukebokse til udlejning, og de har blandt andet lavet den meget kendte ”Starlight”.

 

Efter et par ”gammeldags” år er de nu helt fremme på noderne og er for alvor trådt ind i den digitale tidsalder. Vores jukebokse er fra den helt nye Sound Leisure digitale serie, hvor jukeboksene ligner originalerne til forveksling, men indeholder min. 4.000 numre, som løbende bliver opdateret.

Her finder du alt fra det gode og kendte musik fra 50'erne og frem til nutidens allerstørste hits fra radioen.

Se musiklisten her.

Priser for leje af jukebokse.

Sound Lesure Digital Nostalgia
Sound Lesure Digital BGM
Sound Leisure Digital Nostalgi

Her har du den helt klassiske jukeboks, med lysende boblerør – udenpå – men indeni er den fuldt ud med på den digitale tidsalder og indeholder flere end 4.000 sange, også de danske populære numre.

I stedet for den ”gamle” måde at vælge sange på er den udstyret med en brugervenlig touchscreen.
Sound Leisure Digital BGM

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at Sound Leisure Digital Norstalgia er en smule uhandy at få ud til festerne. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også den ”moderne” jukeboks, som grundlæggende er en digital spillemaskine, som er handy at have med og utrolig nem at stille op.

Denne udlejes som ”selvhenter”, hvor du selv kan tage den under armen hen til din fest.

TILBEHØR

Skal du spille et stort rum op, tilbyder vi selvfølgelig at tage ekstra højttalere med til jukeboksen.